Uutiset

Jo yli 700 ennakkoilmoittautumista

Päivää ennen kuin toinen edullisempi ilmoittautumisporras umpeutuu (28.2) on ilmoittautujia kunto- ja perhesarjat mukaanlukien jo yli 700.

Fin5 2020 Kuusamo-Posio Suunnistusviikon pääsihteeri Seppo Linjakumpu on tyytyväinen järjestelyjen tilanteeseen:

– Tavoittelemme 2000 kilpasarjan suunnistajaa ja 500 kuntosuunnistajaa, joten ihan aikataulussa ollaan.

Vuonna 2014 Kuusamon Fin5-Suunnistusviikolle osallistui 4500 suunnistajaa. Silloin samana vuonna ei Suomessa toista suunnistusviikkoa järjestetty ollenkaan.

– Nyt olemme osallistujamäärissä realistisempia sen takia, koska Kainuun Rastiviikko suunnistetaan viikkoa aikaisemmin Suomussalmella.

Pohjoisen suunnistuskentässä tapahtuu ensi kesänä melkoisesti sillä myös Jukolan ja Venlojen viestit suunnistetaan pohjoisessa, Rovaniemellä Napapiiri-Jukolan tunnuksen alla.

– Teemme Napapiiri-Jukolan ja Kainuun Rastiviikon kanssa yhteistyötä muun muassa markkinoinnin, materiaalien ja henkilöstön kanssa, Linjakumpu kertoo hienosta yhteistyöstä.

 

Fin 2020 Suunnistusviikko Koillismaalla lähestyy – toinen ilmoittautumisporras umpeutuu 28.2.2020

Ensi heinäkuussa Koillismaalla suunnistetaan jälleen Fin5-suunnistusviikon merkeissä, kun viisipäiväinen suunnistusviikko jalkautuu Posiolle ja Kuusamoon 5-10.7.2020.

Toinen edullisempi ilmoittautumisporras umpeutuu 28.2.2020. Varsinainen ilmoittautuminen päättyy 31.5 ja jälki-ilmoittautua voi vielä 16.6 – sopivasti Rovaniemellä suunnistettavan Napapiiri-Jukolan jälkeen.

Kuntosuunnistus on viime vuosina nostanut suosiotaan ja nykyisin yhä useampi osallistujista osallistuu kunto- ja perhesarjoihin. Toki paikan päälläkin onnistuu ilmoittautua vielä kuntosuunnistamaan, mutta niihinkin hinta on edullisempi varsinaisen ilmoittautumisajan puitteissa.

 

Some auki

Fin5 2020 on saanut jo aiemmin avattujen Facebook- ja Instagram tilien seuraksi myös Fin5 Twitter-kanavan, joka siirtyi Kuusamon ja Posion ylläpidettäväksi viime vuoden Kuopio-Tahko kilpailun järjestäjiltä.

Kiitos Kuopion Suunnistajat!

Seuraa meitä:

Facebook, Instagram, Twitter

Ilmoittautuminen avattu Irma-palvelussa

Nyt on mahdollista ilmoittautua Fin5 2020 suunnistusviikolle mukaan edullisin hinnoin. Ensimmäinen ilmoittautumisporras on voimassa 31.10.2019 saakka.
Tarkennettu sarjajako löytyy kilpailuinfo-sivulta. Avoimien sarjojen ilmoittautuminen avautuu syyskuussa.

Fin5 2020 mukana molemmilla rastiviikoilla 2019 ja Taivalkosken SM-kisoissa

Fin5 2020 esittäytyy Taivalkosken keskimatkan SM-kisoissa sekä Kainuun rastiviikoilla 2019 Sotkamossa ja Tahkon Fin5:ssä.

Esittelyteltasta löydät uunituoreita esitteitä ja voit henkilökohtaisesti tavata vuoden 2020 järjestäjiä. Telttamme erottuu joukosta Fin5 2020 -mainospurjeella.