Ensi heinäkuussa Koillismaalla suunnistetaan jälleen Fin5-suunnistusviikon merkeissä, kun viisipäiväinen suunnistusviikko jalkautuu Posiolle ja Kuusamoon 5-10.7.2020.

Toinen edullisempi ilmoittautumisporras umpeutuu 28.2.2020. Varsinainen ilmoittautuminen päättyy 31.5 ja jälki-ilmoittautua voi vielä 16.6 – sopivasti Rovaniemellä suunnistettavan Napapiiri-Jukolan jälkeen.

Kuntosuunnistus on viime vuosina nostanut suosiotaan ja nykyisin yhä useampi osallistujista osallistuu kunto- ja perhesarjoihin. Toki paikan päälläkin onnistuu ilmoittautua vielä kuntosuunnistamaan, mutta niihinkin hinta on edullisempi varsinaisen ilmoittautumisajan puitteissa.

Ilmoittautua mukaan voi täältä Irma-palvelun kautta kilpasarjat ja täältä kuntosarjat

Kuntosarjoihin voi ilmoittautua myös sähköpostilla kev@kev.fi ja maaliskuun aikana avautuu myös Rastilippu-palvelu kunto- ja perhesarjojen ilmoittautumista varten.